Nowości

Krzyżówki edukacyjne

zachęcamy do rozwiązywania

Odwiedza nas 257 gości oraz 0 użytkowników.

Dzisiaj 319

Wczoraj 367

W tym tygodniu 319

W tym miesiącu 3508

Łącznie 322928

Wsparcie Fundacji

Zapraszamy do wsparcia działalności Fundacji Polskiego Państwa Podziemnego:

1. Firmy

Fundacja Polskiego Państwa Podziemnego zaprasza firmy do długofalowej współpracy dotyczącej przygotowania i realizacji wystaw, publikacji, przedsięwzięć edukacyjnych itp. Partner otrzymuje indywidualnie opracowany zestaw świadczeń i korzyści sponsorskich.

2. Darczyńców indywidualnych

Możliwe jest wsparcie działalności Fundacji Polskiego Państwa Podziemnego na następujące sposoby:

Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy! Lista darczyńców będzie publikowana na stronie internetowej Fundacji.

3. Osoby zainteresowane wolontariatem

Oferujemy udział w funkcjonowaniu Fundacji oraz w realizowanych przedsięwzięciach.

Wolontariusz może zdobyć u nas doświadczenie i umiejętności, które przydadzą mu się w dalszej karierze. Zapraszamy do współpracy każdego, kto interesuje się Polskim Państwem Podziemnym, Armią Krajową, Powstaniem Warszawskim, itp. oraz chce pogłębić swoją wiedzę nie tylko na temat historii, ale też nowoczesnych sposobów jej popularyzacji. Wolontariusze mogą łączyć swoje zainteresowanie historią z inną pasją poprzez wsparcie Centrum Edukacji Historycznej i Księgarni Warszawskiej oraz udzialając pomocy socjalnej i wykonując prace informatyczne.

Wszystkich zainteresowanych współpracą, prosimy o kontakt telefoniczny: (22) 620-12-80